SOVEVÆRELSET

Hos TrueStuff sælger vi kun økologisk sengetøj produceret i Europa og fremstillet af den fineste økologiske bomuld. Al vores bomuld er certificeret efter GOTS standarden (Global Organic Textile Standard).

Vores dygtige designer har skabt sengetøj i forskellige farver og designs, så du kan finde et der passer til dit hjem.

 

 

 

 

 


100% økologi med TrueStuff

 

Vi sælger dynebetræk og hovedpudebetræk hver for sig, så kan du sætte dit sengetøj sammen så det passer til dig. Vi har dynebetræk og hovedpudebetræk i mange forskellige størrelser. Det er ikke kun vores bomuld der er økologisk – men også knapper, ja selv den sæbe sengetøjet bliver vasket i inden det bliver pakket er økologisk og fri for skadelige kemikalier. Faktisk er sengetøjet lige til at tage ud af indpakningen og sove i, uden at du behøver at vaske det inden!

100 dages velvære garanti

 

Vi bruger kun den bedste økologiske bomuld, derfor er vores økologiske sengetøj er blødt og behageligt at sove i, og får form og farve til at vare længe. Vi er så sikker på at du bliver glad for dit nye Truestuff sengetøj at vi giver dig 100 dages velvære garanti – hvis du inden for 100 dage fortryder dit køb, sender du det tilbage til os, så refunderer vi det beløb du har betalt for det. Du kan læse mere om vores velvære garanti her.