Kvalitet er billigst i længden

Design    Kvalitet     Økologi

Disse tre ting er altid i fokus hos TrueStuff og går op i en højere enhed i alle vore produkter.

Vi skaber klassiske boligtekstiler med specielle detaljer og et særligt twist. Tekstiler som bare holder og holder, - både visuelt og i daglig brug.

Unikke stoffer ’Made in Europe’

Alle vores stoffer er unikke og designet af firmaets grundlægger, tekstildesigner Hanne Kjeldsen Sall. Vi samarbejder med en lang række at de bedste spinderier, væverier og systuer i Europa, som producerer vores brede kollektion af sengetøj og boligtekstiler. Alle knapper er lavet af naturmaterialer som træ, perlemor eller corozonød.

Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet

Vi gør os umage for ikke kun at tale om kvalitet, men faktisk at prioritere de bedste råvarer, når vi køber ind.

Vores lagner er for eksempel ikke de billigste, men vores kunder siger at de er markedets bedste. Nul pilling og laaaang holdbarhed. Det er fordi vi ikke går på kompromis og køber billige garner til vævningen, men kun de bedste kæmmede garner, spundet af ekstra langfibret bomuld. Det sikrer stor slidstyrke og fine glatte stoffer, der næsten ikke krøller.

Det samme gælder for vores farver, som ikke falmer i lyset eller bleger i vask. Vi bruger kun de farver, der har den højeste ægthed og samtidig lever op til kravene for produktion af økologimærkede tekstiler, - GOTS.

Det koster lidt mere, men du bliver glad i længden.

Vi tester vores stoffer

Vi tester vore stoffer for vaskeægtheder, slidstyrke og pillingtendens.

Det betyder at vi ved de er slidstærke og ikke piller, - dvs skaber små kugler på overfladen i brug. Pilling opstår typisk på stoffer fremstillet af billigere garner der er spundet af kortfibret bomuld.

Denne side venter på at blive opdateret.