LAGNER

Økologiske lagner fra TrueStuff

TrueStuff sælger også økologiske lagner. De er slidstærke, holder formen og giver ingen pilling (LINK), men holder sig bløde og glatte.  Vi sælger almindelige flade lagner, lagner til boksmadras og kuvertlagner til topmadras. Lagnerne er produceret i den bedste økologiske langfibrede bomuldskvalitet.

Luksus lagner med meget lang holdbarhed. 100% økologiske og fri for skadelige kemikalierester.

Det betyder at du kan tage dem direkte i brug og lægge dem på din seng uden forudgående vask. 

Vi har lagt ca. 3% ekstra på til krymp. Det betyder at du måske vil opleve at lagnerne er en smule store, inden du vasker dem første gang. Efter et par ganges vask er de krympet lidt og passer perfekt.

 

 

preload spinner

Lagner er måske ikke det produkt til sengen, du lægger mest vægt på, men det er alligevel ret afgørende for hvor godt du befinder dig i sengen. Hvis du ligger på et lagen der piller,  altså skaber små dutter på oversiden, føles det ikke rart. Så hjælper det ikke meget at du måske har det dejligste dynebetræk. Derfor er det klogt også at interessere sig for kvaliteten af lagnerne. 

Hvis du bruger flade lagner, - altså dem du bare selv folder ind under madrassen, - så skal der være rigeligt stof at fold ind af. Ellers smutter det ud hvis du liger uroligt i sengen. TrueStuffs flade lagner har rigeligt stof at fold ind af. Hvis din madras er 90 cm bred, - standard for en enkelt seng, - og for eksempel 20 cm tyk, - så får du med vores enkelt lagen på 160x280 cm 30 cm til at stoppe ind under madrassen.