Om os

Om os

TrueStuff®
er tekstiler med rene linier, der rækker langt ud over de klassiske designs. Sengelinned og frottevarer, der er både stilsikre og miljørigtige.

TrueStuff®
bygger på en nordisk designtradition med stramme former og minimalistiske detaljer. Vi udvikler og producerer selv alle stoffer og designs, som derfor adskiller sig markant fra detailhandlens massevarer. Med stærkere materialer og tidløse mønstre satser vi i både form og indhold på det langtidsholdbare.
 

 


Hos TrueStuff® handler kvalitet ikke kun om varens brugsegenskaber. Vores kunder kan føle sig sikre på, at varerne er produceret under forsvarlige forhold for både mennesker og miljø.
Derfor er al vores bomuld certificeret økologisk og forarbejdet i EU på virksomheder, der garanterer både et sundt arbejdsmiljø og medarbejdernes øvrige rettigheder.

 

 TrueStuff®
er skabt af Hanne Sall, der efter mange års erfaring med tekstiler, design og produktion satser hårdt på at bevise, at økologi ikke behøver være kedeligt.

TrueStuff® er et registreret varemærke ejet af TINTA ApS. TINTA har gennem mere end 15 år leveret certificerede økologiske produkter til de største og mest krævende internationale kunder på markedet for grønne tekstiler.