Sengetøj Chambray Blue GOTS

Sengetøj Chambray Blue GOTS

Pris fra 215 DKK


Sengelinned Økologisk bomuld


Størrelse sengetøj:

Vælg størrelse
stk.

Smukt sengetøj i blå chambray. Chambray giver en changerende levende overflade. Dynebetrækket er lukket med knapper i farvet perlemor. Knapperne går igen på pudebetrækket. Sengetøjet er dekoreret med en fin lille stribet effektkant som giver liv til det ensfarvede blå sengetøj. 

TrueStuff Chambray er på een gang blødt, glat og meget slidstærkt. Det samme stof bruges i TrueStuffs blå lagner.

Stoffet er vævet i 100% økologisk bomuld i en blanding af hvide og blå garner, - hvid på den ene led og blå på den anden led. Der er brugt kæmmede garner som betyder at alle de korte bomuldsfibre er sorteret fra og de længste er kæmmet og ligger prarallelt inde de bliver spundet. Det giver en mere glat overflade som igen sikrer at stoffet ikke piller, - dvs danner små irriterende kugler på overfladen. til slut er stoffet merceriseret for at give ekstra holdbarhed og en glat overflade. Det sikrer et virkelig langtidsholdbart produkt.

Vævet i Portugal og syet i Tjekkiet. Begge produktionssteder er certificeret efter GOTS standarden ligesom TrueStuff også er.
Du kan læse mere om GOTS, Global Organic Textile Standard under Miljø og Produktion her på siden.

Dynebetræk 135x200 cm, dynebetræk 140x220 cm, pudebetræk 40x40 cm, pudebetræk 40x80 cm, pudebetræk 80x80 cm, pudebetræk 60x63 cm

 

Finish dynebetræk Lukket med indfarvet perlemorsknap
Farver Chambray blå
Fiber 100% økologisk bomuld
Vævning Lærred
Efterbehandling Merceriseret og kalandreret
Stofvægt 140 g/m2
Lukning på pude Perlemorsknap
Fremstillingsland EU
Vask Maskinvask 60°C
Krymp 3-5 %
Design Hanne Kjeldsen Sall